Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 30. Mart 2023.

Srednjoškolci organizovali bazar za Uroša

Povratak

Srednjoškolci organizovali bazar za Uroša
Srednjoškolci organizovali bazar za Uroša

Štandovi sa uskršnjom dekoracijom, magnetima, knjigama, torbama i raznom drugom kućnom dekoracijom bili su 29. marta postavljeni na pećinačkom šetalištu, u okviru humanitarnog bazara koji su organizovali učenici srednje Tehničke škole „Milenko Verkić Neša“.

Kako nam je rekla direktorka ove ustanove Sanja Dujić, sav novac koji je prikupljen od prodaje namenjen je za nastavak lečenja trinaestogodišnjeg Uroša Karapandžića iz Popinaca koji 11. maja ima zakazanu operaciju.

„Na bazaru smo prikupili blizu 40 hiljada dinara, a kutiju za novac smo odlučili da ostavimo u našoj školi do raspusta, 7. aprila, kako bi se prikupilo još više novca za Uroševo lečenje. Drago mi je da su se naši učenici angažovali oko ove humanitarne akcije, kao i pojedini roditelji i nastavnici, jer je svaka humanitarna akcija poseban vid empatije koja nas čini samo još boljim ljudima, a onima kojima je pomoć namenjena dosta znači“ – rekla nam je Dujić.

Ona dodaje, da su pored meštana bazar na pećinačkom šetalištu posetili i mališani iz Predškolske ustanove „Vlada Obradović Kameni“.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje