Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Utorak, 17. Oktobar 2017.

Paketićima obradovali prvake

Povratak

Paketićima obradovali prvake
Paketićima obradovali prvake

Đaci prvaci sve tri osnovne škole sa teritorije opštine Pećinci danas su dobili još jedan poklon povodom polaska u prvi razred. Higijenske pakete i pakete školskog pribora, uz pomoć donatora, obezbedio je Crveni krst Vojvodine, a prvake je u Osnovnoj školi „Slobodan Bajić Paja“ u Pećincima poklon paketima obradovala Gordana Konjević ispred pećinačkog Crvenog krsta.

Načelnica Odeljenja za društvene delatnosti pećinačke Opštinske uprave Snežana Gagić pozdravila je ovu akciju Crvenog krsta i naglasila da pored toga što su obradovali mališane ovi paketi će predstavljati dobar podstrek prvacima, kako u učenju tako i u sticanju zdravih navika održavanja lične higijene u ranom uzrastu.

Kako nam je rekla Gordana Konjević, sekretar pećinačkog Crvenog krsta, danas je ukupno podeljeno 205 paketića.

„Ukupno 94 paketića sa školskim priborom podeljeno je prvacima u Pećincima, Popincima, Ogaru, Subotištu i Prhovu, dok je 111 higijenskih paketića uručeno deci u školama u Šimanovcima, Deču, Ašanji, Kupinovu, Obrežu, Donjem Tovarniku, Brestaču, Sibaču, Sremskim Mihaljevcima i Karlovčiću. Ovom akcijom Crveni krst želi da ukaže na značaj zdravog načina života“ – rekla je Konjević.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje