Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Четвртак, 24. Новембар 2022.

У уторак две биоскопске пројекције

Повратак

У уторак две биоскопске пројекције
У уторак две биоскопске пројекције

Анимирана авантуристичка комедија за децу и авантурстичка акциона драма за одрасле, биће приказани у биоскопу Културног центра Пећинци у уторак 29. новембра.

Најмлађи ће имати прилику да од 18.00 часова погледају „100% вук“, причу о стопостотном вуку Фредију, наследнику поносне породичне лозе вукодлака. Уверен да ће постати најстрашнији вукодлак икад, Фреди остаје у шоку када на свој 14. рођендан његова прва битка пође по злу, претварајући га у дивљу пудлицу. Старији чланови чопора спремају му изазов током којег Фреди мора да надвлада своју ружичасти и пахуљасти изглед, како би доказао да је још увек 100% вук.

Од 20.00 часова на бисокопском платну биће приказан „Црни Пантер: Ваканда заувек“, амерички суперхеројски филм из ове године, базиран на Марвеловом лику, Црном Пантеру, продуциран од стране компанија Марвел студио и Волт Дизни. Наставак је филма Црни Пантер (2018) и тридесети је филм Марвеловог филмског универзума. Режију и сценарио потписује Рајан Куглер, док главне улоге тумаче Лупита Њонго, Данај Гурира, Мартин Фриман, Летиша Рајт, Винстон Дјук и Анџела Басет. У филму, лидери Ваканде се боре како би заштитили своје краљевство од интервенисања светских сила након смрти краља.

Цена улазнице је 350.00 динара, а карте се продају на благајни КЦ-а сат времена пре почетка пројекције. Деца до 3 године старости ослобођена су плаћања биоскопских карата.

Календар

Кликните на означено поље за детаље