Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 29. Јул 2019.

Мирис бензина, гулаш и рок музика

Повратак

Мирис бензина, гулаш и рок музика
Мирис бензина, гулаш и рок музика

У суботу 27. јула, у Шимановцима је одржан други Меморијални мото скуп, који је организовао шимановачки Мото клуб „Ортодокс“ под покровитељством Спортског савеза „Развој спортова“. Мото скуп је окупио око сто бајкера из разних крајева Србије, али и из Републике Српске.

Окупљању бајкера присуствовали су и Синиша Ђокић председник пећиначког Спортског савеза и Зован Војкић заменик председника Општине Пећинци, који је том изразио задовољство због све богатијег спортског живота у овом насељу.

„Пећиначка локална самоуправа покровитељ је многим спортским догађајима у нашој општини, јер желимо пре свега да обезбедимо квалитетне спортске садржаје за наше суграђане, а у свему томе имамо одличну сарадњу са Спортским савезом. После меморијалног турнира у футсалу у Шимановцима, помогли смо и организацију мото скупа, јер мислимо да је корисна како за мештане Шимановаца, тако и шире заједнице, а посебно ми је драго када видим да је организација овог догађаја перфектна“ – рекао је Војкић

Како нам је рекао један од учесника мото скупа Горан Грујић, потпредседник МК „Ортодокс“, време је било идеално за организацију и прилика за све посетиоце да се добро проведу.

„Скуп смо започели дефилеом учесника кроз Шимановце, уз подршку полиције. Потом су уследиле бајкерске игре: трке „један на један“ (категорије од 600 и 1000 кубика), надвлачење конопца, бацање гуме у даљ, „пуж вожња“. Занимљиво је да је само у женској конкуренцији било обарање руку“ – казао је Грујић.

Посетиоце и учеснике мото скупа у Шимановцима забављао је бенд „ДМВ“, а посебна посластица био је неизбежни гулаш.

Календар

Кликните на означено поље за детаље