Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 21. Јануар 2019.

Привремена обустава саобраћаја због артиљеријског гађања

Повратак

Привремена обустава саобраћаја због артиљеријског гађања
Привремена обустава саобраћаја због артиљеријског гађања

Војна пошта 2342-8 Никинци вршиће артиљеријска опитна гађања 30. и 31. јануара, у зони ватреног положаја: Слатине, Шапина, Камаљи, Вишњева бара, Грчки гај, Морава, Симате, Галовача, Пањеви, Барадинци, Лошинци, Вучковац, Бурделем, Алуге и ширем рејону полигона Никинци, због чега ће у наведеним данима, у периоду од 9.00 до 18.00 часова, бити затворени за саобраћај путни правци Грабовци-Обреж, Никинци-Брестач и летњи пут Доњи Товарник-Никинци.

У току извођења гађања у рејону циљева, који се налази на територији полигона Никинци, постоји могућност да ће остати неексплодираних пројектила. Најстроже је забрањено свако прикупљање и дирање нераспрснутих зрна и њихових делова, јер је то опасно по живот. При наиласку на таква зрна свако лице је дужно да о томе обавести најближе органе полиције или најближу команду Војске Србије. Војска Србије неће сносити одговорност за несрећне случајеве који могу настати дирањем нераспрснутих зрна и њихових делова.

Свако лице које претрпи материјалну штету због извођења гађања доставиће одмах своју пријаву Војној пошти 2342-8 Никинци, а најкасније до 11. фебруара 2019. године. Пријаве поднете после тог рока неће се узимати у обзир.

Календар

Кликните на означено поље за детаље