Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 14. Јануар 2019.

У плану изградња још две хале

Повратак

У плану изградња још две хале
У плану изградња још две хале

Председник општине Пећинци мр Жељко Трбовић посетио је у петак компанију VOX Electronics“ у Шимановцима, која послује преко 10 година у нашој општини, а са плановима компаније, тренутним стањем и потребама упознао га је директор Сава Јанковић.

„Наша компанија бави се увозом и дистрибуцијом апарата за домаћинство марке „VOX Electronics“ и постојимо више од 15 година на нашем тржишту. Тренутно запошљавамо око 70 радника, а на простору од 2 ха у Шимановцима, простире се на 3000 квадратних метара савремени логистички центар. С обзиром да смо компанија која жели да се развија и расте, у плану је изградња још две овакве хале, које би у потпуности задовољиле наше потребе. Апарати „VOX Electronics“ су једни од најпродаванија три бренда у Србији, што са собом носи и одређену одговорност. Због тога и постоје толики људи који раде за нас, који мисле о потрошачима свакодневно. Ми смо прва фирма која је на домаћем тржишту дала три године гаранцију за телевизоре. Такође, ми смо једини у свету који дају гаранцију, такође за телевизоре, уколико постоји и један мртав пиксел“ – рекао је Јанковић и додао да су веома задовољни сарадњом са пећиначком локалном самоуправом, а да им је једини отворен проблем неадекватан приступни пут.

Током разговора са директором Јанковићем, председник Трбовић је, такође, нагласио значај добре сарадње привредних субјеката и локалне самоуправе.

„Важно је да ми као локална самоуправа знамо у сваком тренутку са којим проблемима се суочавају привредни субјекти који послују на нашој територији и у којим областима ми као локална самоуправа можемо да допринесемо решавању проблема. То је основни разлог мојих редовних посета привредницима. Са проблемом, на који нам је данас указао господин Јанковић, већ смо упознати и као што сам раније већ најавио за ову саобраћајницу припремићемо пројекат са којим ћемо аплицирати за средства код домаћих и међународних фондова. Ја се надам да ћемо у догледно време бити у могућности да решимо и овај проблем“ – изјавио је председник Трбовић.

Календар

Кликните на означено поље за детаље