Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 12. Jun 2019.

Raspisan javni konkurs za stanare Inovacionog startap centra

Povratak

Raspisan javni konkurs za stanare Inovacionog startap centra
Raspisan javni konkurs za stanare Inovacionog startap centra

U cilju podrške razvoju inovacija na teritoriji Sremskog okruga, Inovacioni startap centar u Staroj Pazovi (ICSP) raspisao javni konkurs za timove i mlada inovativna preduzeća – potencijalne korisnike usluga Inovacionog startap centra u Staroj Pazovi, koji razvijaju inovacije, inovativne proizvode i procese u oblasti: energetske efikasnosti, obnovljivih izvora energije, integrisanog projektovanja (modelovanje informacija o građenju (BIM), HVAC sistemi, elektro instalacije i vodovod (MER), fabrikacija delova – na AUTODESK REVIT platformi), elektromobiliteta, poljoprivrede i ruralnog razvoja, proizvodnje plastike i metalskih proizvoda, IT aplikacija.

Prijavni obrazac i ostale detalji poziva mogu se preuzeti na web stranici Regionalne razvojne agencije Srem, http://www.rrasrem.rs/?p=27985, a rok za prijavljivanje kandidata je 28. jun.

Na konkurs se mogu prijaviti: pravna lica i mlada inovativna preduzeća koja posluju kraće od tri godine, timovi učenika završnih razreda srednjih škola, stariji od 18 godina, kao i timovi aktivnih i diplomiranih studenata tehničkih i drugih srodnih fakulteta, ukaljučujući i pojedince kao nosioce inovativne ideje.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje