Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 8. Novembar 2018.

U Crveni krst stiglo još tople odeće iz Ogara

Povratak

U Crveni krst stiglo još tople odeće iz Ogara
U Crveni krst stiglo još tople odeće iz Ogara

Juče je u prostorije pećinačkog Crvenog krsta pristigla nova količina korišćene garderobe za korisnike ove ustanove, koju je prikupio Savet mesne zajednice Ogar. Kako nam je rekla Gordana Konjević sekretar Crvenog krsta u Pećincima, Savet mesne zajednice ovog naselja jedan je od najredovnijih u dostavljanju prikupljene odeće i obuće.

„Naši korisnici redovno dolaze kod nas i zaista nam je potrebna garderoba za sva godišnja doba. Trenutno, topla jesen pogoduje svima, ali u susret zimi dosta se traži toplija odeća i obuća. Savet mesne zajednice Ogar redovno donosi velike količine prikupljene garderobe i veoma smo im zahvalni na tome. Juče su isporučili 12 kutija, pretežno dečje toplije garderobe, što nam je veoma potrebno, posebno za decu školskog uzrasta“ – rekla je Konjević.

Prema rečima člana Saveta mesne zajednice Ogar Milana Aleksića, meštani ovog naselja u prostorije Saveta redovno donose korišćenu odeću i obuću, tako da se uskoro može očekivati da pećinačkom Crvenom krstu isporuče novu količinu korišćene garderobe.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje