Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 13. Jun 2018.

Sutra revanš utakmica u Donjem Tovarniku

Povratak

Sutra revanš utakmica u Donjem Tovarniku
Sutra revanš utakmica u Donjem Tovarniku

Nakon pobede u Rumenki, fudbalere Slobode (druga u Sremskoj ligi) očekuje druga, revanš utakmica baraža za popunu Vojvođanske lige – Jug protiv Jedinstva (trećeplasirana ekipa Novosadske lige). Sutra na stadionu u Donjem Tovarniku, sa početkom u 17.30 časova, sastaće se ova dva tima, a pobednik iz dvomeča igraće sa boljim iz drugog polufinalnog meča TSK (Temerin) – Prvi maj (Ruma).

Jedan od najzapaženijh aktera utakmice baraža za popunu Vojvođanske lige – Jug, Jedinstvo – Sloboda u Rumenki, bio je Vladan Ninić. Svoje zadatke u odbrani je više nego uspešno odrađivao, čak je stizao da u prekidima ozbiljno ugrozi protivički gol, a kako nam je rekao trener ih je dobro pripremio za utakmicu. Pred sutrašnju utakmicu Ninić je optimističan.

“Rezultat 2:1 nam daje optimizam pred revanš kod kuće, ali nećemo se opuštati. Spremamo se za utakmicu kao je 0:0 i nadam se da ćemo pobediti pred našim navijačima i plasirati se u finale baraža. O protivniku u finalu i dalje ne razmišljamo jer se nismo još plasirali. Odigrali smo tek prvih 90 minuta i posle četvrtka ćemo o tome razmišljati” – rekao je Ninić.

Finalne utakmice baraža na programu su 20. i 24. juna. U slučaju sveukupne pobede protiv Jedinstva, Sloboda bi u prvoj finalnoj utakmici bila gost.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje