Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 12. Januar 2018.

Uklonjena divlja deponija u Pećincima

Povratak

Uklonjena divlja deponija u Pećincima
Uklonjena divlja deponija u Pećincima

Savet Mesne zajednice Pećinci završio je ovih dana radove na uklanjanju divlje deponije na krajevima ulica Suvača i Nikole Tesle koju su neodgovorni pojedinci, po rečima predsednika Saveta Mesne zajednice Pećinci Zlatka Jovičića, u poslednjih nekoliko godina pretvorili u ruglo u neposrednoj blizini Sportskog centra „Suvača“.

„Trudimo se da uredimo Pećince koliko god možemo i u tome nam značajnu podršku pruža i lokalna samouprava. Na ovoj divljoj deponiji već godinama se nagomilavaju sve veće količine najrazličitijeg otpada, pa je pored toga što je ruglo počela da predstavlja i zdravstveni rizik. Sada smo je u potpunosti sanirali, a očišćena površina će biti nasuta kamenom ili grebanim asfaltom i izravnata“ – rekao nam je Jovičić i naglasio da meštani i sami mogu doprineti urednosti naselja, tako što će se odgovornije ponašati i neće ponovo bacati smeće na očišćenim površinama.

Jovičić se posebno zahvalio Javnom komunalnom preduzeću "Sava" iz Pećinaca jer, kako je rekao, bez podrške radnika i mehanizacije ovog preduzeća posao ne bi mogao biti realizovan.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje