Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Subota, 12. Avgust 2017.

Ulica gde vladaju samo dobre vibracije

Povratak

Ulica gde vladaju samo dobre vibracije
Ulica gde vladaju samo dobre vibracije

Šetalište u Pećincima u petak 18. avgusta biće preplavljeno dobrim vibracijama koje će širiti dečji osmesi sa kreativnih radionica, mladi glumci sa pozorišne scene, talentovani mladi vokalni solisti ali i popularni sastav „Garavi sokak“. Organizator Pećinačkog kulturno leta, Kulturni centar Pećinci, kao završetak ovogodišnjeg programa, pripremio je ove godine dvodnevnu manifestaciju pod nazivom „Ulica dobrih vibracija“.

Kako nam je rekla Ljubica Bošković, v.d. direktora Turističke organizacije opštine Pećinci i jedan od organizatora manifestacije, cilj je svakako da se tokom dva dana animiraju sve starosne grupe, a sam početak u 18:00 časova rezervisan je za decu.

„Petak smo osmislili kao dečji dan – dan kada želimo da privučemo što više dece, ne samo kao publiku nego i učesnike, da se zabave ali i nauče nešto novo učestvujući u dve kreativne radionice „Akvarel dobrih vibracija“ i „Pustovanje vune“. Pored toga, želimo i da afirmišemo naše mlade talente, pa će u nešto kasnijim popodnevnim satima nastupiti naše sjajne vokalne solistkinje Bojana Radivojević, Teodora Radosavljević, Irina Arsenijević i Dunja Radosavljević, kao i talentovani izvođač na harmonici Bojana Jovanović. Takođe, u želji da podstaknemo što više dece da se bave glumom, pripremili smo za njih i predstavu „Kraljevski festival“ u izvođenju mladih glumaca polaznika dramske sekcije pećinačkog Kulturnog centra. Želimo da „Ulica dobrih vibracija“ bude upravo to – ulica gde vladaju samo dobre vibracije, a priliku da otvore ovu manifestaciju i započnu sa osmehom taj dan dobiće najmlađi stanovnici naše opštine – polaznici Predškolske utanove „Vlada Obradović Kameni“ izvodeći ritmičku igru Prijateljstvo“ – rekla je Bošković i dodala da se nada da će svi posetioci i učesnici manifestacije uživati u tom danu.

Večernji sati rezervisani su za malo stariju publiku, koja će biti u prilici da odgleda kabare „Čuješ seko“ u izvođenju Pozorišta mladih amatera Pećinci, a za sam kraj večeri u 21:00 sat organizator se potrudio da pećinačku publiku zabavi poznata grupa „Garavi sokak“. Bane Krstić i njegov sastav poznati su po dobroj atmosferi na svojim koncertima, te pećinačka publika svakako može da očekuje, osim da uživa u dobroj muzici ovog sastava, i dobar provod.

Šetalište u Pećincima u petak će biti, pored centralnih sadržaja, ispunjeno i štandovima medara i vinara sa teritorije naše opštine, koji će se predstaviti svojim slatkim i ukusnim proizvodima.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje