Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 2. Februar 2023.

KCP - 45 godina sa vama (Video)

Povratak

KCP - 45 godina sa vama (Video)
KCP - 45 godina sa vama (Video)

“Na svega četrdesetak kilometara od Beograda i pedesetak kilometara od Novog Sada, u Donjem Sremu nalazi se centralna ustanova kulture u opštini Pećinci.” Sa ovim rečima, narator promotivnog filma “Kulturni centar Pećinci - 45 godina sa vama”, započinje petnaestominutnu priču o ovoj kulturnoj ustanovi, osnovanoj davne 1978. godine u Pećincima.

Kao glavni organizator kulturnih dešavanja, zaposleni u KC angažovano i predano rade na tome da modernizuju, obogate i umreže svoje aktivnosti sa ciljem obogaćivanja prevashodno kulturnog, a potom i obrazovnog i umetničkog života meštana u svih 15 naselja opštine Pećinci.

Koje su to sve aktivnosti u oblasti amaterskog i profesionalnog stvaralaštva, šta je to što mlade privlači da se učlane u sekcije Kulturnog centra, kao i koji su to sve projekti koji se sprovode uz podršku pećinačke lokalne samouprave, resornog ministarstva i sekretarijata i koji je njihov značaj za decu, mlade i celu lokalnu zajednicu, možete pogledati u promotivnom filmu “Kulturni centar Pećinci - 45 godina sa vama”.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje