Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Уторак, 30. Новембар 2021.

Купиново на челној позицији

Повратак

Купиново на челној позицији
Купиново на челној позицији

На крају јесењег дела првенства фудбал се у Купиново враћа на велика врата. После неколико година неубедљивих игара, први део сезоне 2021/2022. у Општинској лиги Пећинци, овај клуб је завршио на лидерској позицији, са истим бројем бодова као Камени, али клуб из Ашање има слабију гол – разлику.

“Први део сезоне никада занимљивији. Било је чак четири прилично изједначених екипа. На самом старту првенства несрећно смо изгубили, али смо у наставку смогли снаге и воље да се вратимо на прави пут, и да до краја полусезоне све ривале победимо. Наравно, све уз помоћ управе клуба. Ово нам даје још већу жељу за радом и победама и сви верујемо да ћемо до краја сачувати место на којем се налазимо. Иако је пред нама зимска пауза, практично са радом нећемо прекидати. До почетка припрема, имаћемо двадесетак термина у балон сали у Пећинцима, где ћемо одржавати кондицију. Пре нама ће бити и радови на сређивању клупских просторија и трибина. Нећемо доводити нове играче, с обзиром на имало велики избор наших квалитетних фудбалера. Остаје нам да се само фокусирамо на рад” – истакао је тренер Купинаца Драган Курјачки.

Сличног размишљања је и капитен Ненад Вукић.

“Задовољни смо учинком у јесењој полусезони. Остаје жал за бројним пропуштеним приликама у првом колу и кикса против Каменог. Мислим да смо пролетос у прелазном року одрадили добар посао и направили добитну комбинацију играча из Купинова и са стране. Промена у постојећем играчком кадру може да дође само у случају непредвиђених одлазака” – рекао је Вукић.

Календар

Кликните на означено поље за детаље