Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 7. Новембар 2022.

Камени у врху табеле

Повратак

Камени у врху табеле
Камени у врху табеле

У оквиру 12. кола Међуопштинске лиге Срем – Исток, у Шимановцима су се састали домаћи ФК „Хајдук 1932“ и гости из Ашање ФК „Камени“.

Изузетно борбена утакмица, са три гола, али и 15 жутих картона. У 21. минуту, Камени долази у вођство: после центаршута Милутиновића на другу стативу, и повратног паса Добриковића, одлично постављени Вујчић главом шаље лопту иза леђа Узелца. Предност гостију трајала је свега три минута: на одбијену лопту натрчава искусни Врачевић и она завршава у небрањеном делу гола екипе из Ашање.

У наставку утакмице више прилика на обе стране. Млади фудбалер Каменог, Вудраговић у неколико наврата био је у ситуацији један на један са Узелцем, али је голман домаћина увек излазио као победник. С друге стране, сјајну прилику за Хајдук 1932 прупустио је Васиљевић, када је после његовог ударца главом, лопта окрзнула пречку гола Ивановића. Гол одлуке виђен је у 77. минуту: Никола Страживук пролази по левој страни, улази у средину терена и сјајним шутем са око 25 метара шаље лопту у горњи леви угао гола Узелца.

Коначан резултат: Хајдук 1932 – Камени 1:2 (1:1)

ШИМАНОВЦИ. Игралиште: ФК Хајдук 1932. Гледалаца: 150. Судија: Бојан Павловић (Огар). Помоћници: Бранислав Грозданић (Огар) и Радован Вејић (Рума). Делегат: Горан Закић (Рума). Стрелци: 0:1 Вујчић у 21, 1:1 Врачевић у 24 и 1:2 Страживук у 77. минуту. Жути картони: Узелац, Томић, Врачевић, Васиљевић, Петровић, Миловановић и Ковачевич (Хајдук 1932), Ивановић, Страживук, Вујчић, Добриковић, Радојчић, Јовановић, Милутиновић и Васић (Камени).

ХАЈДУК 1932: Узелац, Томић, Бераковић (од 63. Ковачевић), Николић, Видаков, Васиљевић, Босанчић, Врачевић (од 72. Лучић), Савић, Петровић, Миловановић.

КАМЕНИ: Ивановић, Страживук, Вујчић, Добриковић, Милеуснић, (од 60. Асани), Јовановић, Радојчић, Нази, Пилиповић, Вудраговић, Милутиновић.

Календар

Кликните на означено поље за детаље