Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 19. Септембар 2022.

Бодови за госте на Сувачи

Повратак

Бодови за госте на Сувачи
Бодови за госте на Сувачи

У оквиру 6. кола Војвођанске лиге – Југ на пећиначкој Сувачи јуче су се састали домаћи ФК „Доњи Срем 2015“ и гости из Инђије ФК „Железничар“.

Почетни минути утакмице припали су домаћину, а шансе за нешто више пропустили су Вукмановић у 3. и Ђурић 10. минуту. Само пар минута касније, Вучковић је, практично, сам себи створио прилику коју користи и то је 0:1. Предност Железничара удвостручена је у 28. минуту: искусни Каурин улази с бока у казнени простор Доњег Срема 2015 и када су сви очекивали да ће проиграти неког од саиграча, уследио је прецизан шут. Јелача успева да закачи лопту, али не и да је избије из гола. Домаћин се враћа у игру у 37. минуту: после убачене лопте пред гол Петковића, највиши у скоку је био Вук Љубојевић, и добро одмереним ударцем главе, шаље лопту у мрежу. После гола Каурина у 49. минуту све дилеме око победника су биле разрешене.

Коначан резултат: Доњи Срем 2015 – Железничар 1:3 (1:2)

ПЕЋИНЦИ. Игралиште: СЦ „Сувача“. Гледалаца: 250. Судија: Никола Вукмановић (Нови Сад) 7. Стрелци: В. Љубојевић у 37. минуту за Доњи Срем; Каурин у 28. и 49. и Вучковић у 12. минуту за Железничар. Жути картони: Крнета, Перишић и Омега (Доњи Срем 2015), Трбовић (Железничар).

ДОЊИ СРЕМ 2015: Јелача, Крнета, Перишић (од 46. Јуришић), Кокар (од 46. А. Љубојевић), Ђурић, Јешић, (од 63. Девић), Максимовић , В. Љубојевић (од 63. Владисављевић), Вукмановић, Омега, Рудан (од 46. Марковић).

ЖЕЛЕЗНИЧАР: Петковић, Грковић, Боснић (од 90+2 Умичевић), Бранковић, Радишић, Осман, Милојевић, Трбовић, Каурин (од 77. Соколовић), Суџум, Вучковић(од 90+1 Десанчић).

Календар

Кликните на означено поље за детаље