Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Понедељак, 6. Фебруар 2023.

Почиње зимско саветовање за пољопривредне произвођаче

Повратак

Почиње зимско саветовање за пољопривредне произвођаче
Почиње зимско саветовање за пољопривредне произвођаче

Пећиначко Удружење пољопривредних произвођача у сарадњи са Агенцијом за развој општине Пећинци и Пољопривредном стручном службом из Сремске Митровице и ове године организује предавања за пољопривредне произвођаче са територије пећиначке општине, а теме овогодишњег предавања су – прихрана и заштита стрних усева, пролећна сетва и њена исплативост, употреба и прелазак на електронско вођење пољопривредних газдинстава, такозвани Е-АГРАР, производња шећерне репе, представљање нових ЗП хибрида и кредитне линије у пољопривреди Развојног фонда Војводине.

Прво предавање биће одржано у Пећинцима, у среду, 8. фебруара, у 10.00 часова, у згради Општине Пећинци, за пољопривредне произвођаче из Пећинаца, Прхова, Попинаца, Сибача, Суботишта, Сремских Михаљеваца, Карловчића, Деча, Шимановаца.

Друго предавање биће одржано у Доњем Товарнику, у четвртак, 9. фебруара, у 10.00 часова, у Ловачком дому за пољопривреднике из Брестача, Доњег Товарника и Огара.

Треће предавање биће одржано у Купинову, у петак, 10. фебруара, у 10.00 часова, у купинској основној школи, за пољопривредне произвођаче из Обрежа, Ашање и Купинова.

Календар

Кликните на означено поље за детаље