Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 28. Септембар 2022.

„Света Петка – крст у пустињи“ 4. октобра у Културном центру

Повратак

„Света Петка – крст у пустињи“ 4. октобра у Културном центру
„Света Петка – крст у пустињи“ 4. октобра у Културном центру

Биоскоп пећиначког Културног центра почиње са радом у уторак, 4. октобра, када ће бити приказана актуелна биографска драма „Света Петка – крст у пустињи“ који се у биоскопима приказује од 8. септембра.

Непуних месец дана после премијерног приказивања, филм у Пећинцима биће приказан у два термина од 18.00 и од 21.00 час у сали Културног центра, а цена карте износи 350.00 динара. Резервација карата вршиће се од понедељка 26. септембра сваког радног дана од 9.00 до 14.00 часова позивом на број 022/2436-766. Преузимање карата могуће је на дан приказивања два сата пре почетка саме пројекције.

У питању је двочасовни српско-јордански биографски и драмски филм у режији Хаџи-Александара Ђуровића, по роману “Петкана” Љиљане Хабјановић Ђуровић, чије теме су универзална морална питања човечанства, што га чини актуелним и данас, било где на свету.

Главне улоге глуме: Милена Предић, Милица Стефановић, Мирирам Амер, Филип Хајдуковић, Стефан Јевтовић, Самаја Амарин, Андреј Шепетковски, Даниел Сич, Бранислав Томашевић, Јадранка Селец и Младен Совиљ.

Календар

Кликните на означено поље за детаље