Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 9. Новембар 2022.

„Малци отписанци“ и „Џем од кавијара“ 15. новембра у биоскопу

Повратак

„Малци отписанци“ и „Џем од кавијара“ 15. новембра у биоскопу
„Малци отписанци“ и „Џем од кавијара“ 15. новембра у биоскопу

Биоскоп пећиначког Културног центра наставља са радом у уторак 15. новембра када ће бити приказани синхронизовани цртани филм за децу и актуелна домаћа хит-комедија.

Најпре ће најмлађи од 18.00 часова моћи да погледају анимирану авантуристичку комедију под називом „Малци отписанци“. Оп и Ед су две симпатичне, пахуљасте животињице које личе на америчке крофнице и које случајно отпутују кроз време из 1835. и заврше у савременом Шангају, где откривају тајне савременог друштва, али и да је њихова врста у међувремену изумрла.

Истог дана од 20.00 часова љубитељи домаће комедије биће у прилици да погледају најновије филмско остварење редитеља Ивице Видановића „Џем од кавијара“ у којем главне улоге тумаче: Игор Ђорђевић, Зорана Бечић, Јелица Ковачевић, Ненад Ј. Поповић, Данило Петровић, Никола Угриновић, Марко Гверо, Андрија Кузмановић, Јована Гроздановић, Јасминка Хоџић, Нађа Костић, Мина Стојковић, Ања Шевић, Бранислав Чубрило. “Џем од кавијара” је комедија о мушко-женским односима, са некада топлим, а некада урнебесним приступом. Прича почиње случајним сусретом Аце и Сашке, двоје младих који се на први поглед заљубљују. Њиховој љубави на пут може само стати Гвозден – шармантни, заводљиви ласкавац и преварант.

Цена улазнице је 350.00 динара, а карте се продају на благајни КЦ-а сат времена пре почетка пројекције. Деца до 3 године старости ослобођена су плаћања биоскопских карата.

Календар

Кликните на означено поље за детаље