Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Уторак, 20. Септембар 2022.

Фијакеријада окупила 50 учесника

Повратак

Фијакеријада окупила 50 учесника
Фијакеријада окупила 50 учесника

Седма Пећиначка фијакеријада, која је недавно одржана на теренима за коњичке спортове код Српског музеја хлеба „Јеремија“, окупила је 50 учесника из целе Србије, који су наступили у више такмичарских и ревијалних категорија.

У категорији четворопрега, у вожњи прецизности најбољи је био домаћи такмичар Милан Ђурђевић. Друго место освојио је Милош Плавшић из Добановаца, а треће Никола Живанчевић, такође из Добановаца.

У вожњи прецизности двопрега за одрасле прво место је освојио Милош Плавшић из Добановаца, друго Миша Стојков из Зрењанина, а треће Урош Милинковић из Добановаца.

Куп Пећинаца у двопрегу, такође у вожњи прецизности, освојио је Милош Плавшић из Добановаца.

У категорији вожње прецизности двопрега за децу прво место заузео је Владимир Васић из Пећинаца, друго Дарвин Селимовић из Сремске Митровице, док је треће место припало Марку Топаловићу из Чачка.

Одржане су и кружне ревије двопрега за децу и одрасле, у оквиру којих судије оцењују стајлинг, коње, фијакере и амове.

У кружној ревији за децу набољи је био Никола Марковић из Батајнице. Друго место освојио је Данило Шевић из Гргуреваца, а треће Саша Русмир из Старих Бановаца.

У кружној ревији за одрасле још једну победу је однео Милош Плавшић из Добановаца. Друго место је освојио Миленко Радаковић из Сурчина, а треће Милан Рајковић из Свилајнца

Специјална награда додељена је Стевици Дражети из Старих Бановаца.

Календар

Кликните на означено поље за детаље