Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 22. Јун 2022.

Црвени крст наградио хумане компаније и њихове запослене

Повратак

Црвени крст наградио хумане компаније и њихове запослене
Црвени крст наградио хумане компаније и њихове запослене

Црвени крст Србије доделио је недавно компанији „Пери оплате“ плакету „Широко срце“ у знак признања за постигнуте изузетне резултате на омасовљењу добровољног давалаштва крви у 2022. години. Признање је директору компаније Милету Бојанићу уручила секретарка Црвеног крста Пећинци Гордана Коњевић.

„Компанија Пери оплате је пример хуманости и друштвене одговорности. У последње две године у њиховом погону смо имали пет акција добровољног давања крви и награда коју им је доделио Црвени крст Србије је више него заслужена. Надам се да ће и остале компаније и предузећа која послују на територији пећиначке општине следити њихов пример и да ћемо заједничким радом на афирмацији добровољног давалаштва крви у будућности спасти бројне животе“ – изјавила је Коњевић.

Пери оплате су у мају ове године, за организовање акција добровољног давања крви у својим погонима, награђене и Плакетом за хуманост Општине Пећинци, а компанија је на свом инстаграм профилу објавила да је богатија за две почасне награде.

„Захваљујемо се Црвеном крсту Србије и Општини Пећинци на томе што су препознали активности наше компаније, уз обећање да ћемо наставити да пружамо подршку локалној заједници и у годинама које долазе“ – наведено је у објави.

Црвени крст је уручио и захвалнице за доборовољно давање крви запосленима у још четири предузећа са територије пећиначке општине, која су се укључила у организовање акција добровољног давања крви у својим погонима. У компанији „Техногама“ међу награђеним добровољним даваоцима био је и директор Предраг Јанев, а признања су уручена и запосленима у „AKU SRB“, „Kleemann liftovi“ и „Агросава“.

Календар

Кликните на означено поље за детаље