Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Петак, 5. Август 2022.

ОБАВЕШТЕЊЕ

Повратак

ОБАВЕШТЕЊЕ
ОБАВЕШТЕЊЕ

Општина Пећинци је расписала Јавни позив за грађане за суфинансирање мера енергетске ефикасности на породичним кућама и становима за 2022. годину.

Циљ спровођења мера енергетске санације је унапређење енергетске ефикасности и повећано коришћење обновљивих извора енергије у домаћинствима на територији општине Пећинци, а грађани могу конкурисати за средства за набавку и уградњу спољних прозора и врата и других транспарентних елемената термичког омотача за куће и станове, за набавку и инсталацију котлова на природни гас, за набавку и инсталацију котлова на биомасу, замену постојеће или уградњу нове цевне мреже, грејних теларадијатора и пратећег прибора, за набавку и уградњу топлотних пумп ии пратеће инсталације грејног система, за набавку и уградњу соларних колектора у инсталацију за централну припрему потрошне топле воде за грејање санитарне потрошне топле воде и пратеће инсталације грејног система.

Јавни позив и пратећа документација налазе се на линку www.pecinci.org.

За све додатне информације и обавештења подносилац пријаве се може обратити на контакт телефоне 022/400-748 и 022/400-722, као и на електронску адресу sekretar.so@pecinci.org.


Календар

Кликните на означено поље за детаље