Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Петак, 30. Октобар 2020.

Нова расвета краси центар Шимановаца

Повратак

Нова расвета краси центар Шимановаца
Нова расвета краси центар Шимановаца

Центар Шимановаца одскора је обасјан новим стубовима јавне расвете, који су постављени након извођења радова на електромрежи. По речима председника Савета месне заједнице Александра Мандића 9 нових стубова са по две сијалице додатно су, не само осветлили центар овог насеља него га и улепшали.

“Током извођења радова старе бандере су морале да се уклоне, тако да се након завршетка указала потреба за постављањем нових. Захваљујући Општини Пећинци и Електродистрибуцији, старе бандере су замењене новим стубовима уличне расвете који су и естетски много лепши и функционалнији, јер осветљавају како сам коловоз тако и тротоар, тако да сада имамо једно сасвим ново лице нашег центра. Са друге стране, осветљени су додатно и пешачки прелази што доприноси већој безбедности пешака нарочито најмлађих” – рекао је Мандић, и најавио да ће у наредном периоду у центру Шимановаца бити постављен семафор који ће безбедност грађана овог насеља подићи на знатно виши ниво.

Он се уједно и захвалио мештанима Шимановаца на стрпљењу и разумевању због дужине трајања радова на измештању мреже, који су због временских услова трајали дуже него што је предвиђено.

Календар

Кликните на означено поље за детаље