Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 21. Септембар 2022.

Ватрогасци се дружили са грађанима и децом

Повратак

Ватрогасци се дружили са грађанима и децом
Ватрогасци се дружили са грађанима и децом

На пећиначком шеталишту припадници Ватрогасне спасилачке јединице Пећинци јуче су, поводом Дана Сектора за ванредне ситуације Министарства унутрашњих послова Републике Србије, и славе ватрогасаца-спасилаца, извршили тактичко-технички збор, којем је присуствовао и председник општине Пећинци Синиша Ђокић.

Промотивна активност пећиначке Ватрогасне јединице имала је за циљ да упозна заинтересоване грађане, као и полазнике Предшколске установе „Влада Обрадовић Камени“ и кориснике Дневног боравка за децу и младе са сметњама у развоју из Суботишта, са спремношћу и обученошћу ватрогасаца, као и са поступцима које грађани треба да предузму у ванредним ситуацијама како би заштитили себе и своју породицу.

Командир ВСЈ Пећинци Милан Станић уручио је председнику Ђокићу Захвалницу Општини Пећинци за подршку и изузетну сарадњу са Сектором за ванренде ситуације. Председник Ђокић се том приликом захвалио пећиначкој ватрогасној јединици на напорима које предузима на повећању безбедности грађана и привредних субјеката наше општине као и њихове имовине, и поручио да ће локална самоуправа и убудуће подржавати рад Ватрогасне спасилачке јединице.

Деца и грађани су били у прилици да разгледају ватрогасно возило и опрему, а ватрогасци су деци поделили промотивни материјал Породични приручник за понашање у ванредним ситуацијама, као и бојанку за најмлађе Азбуку безбедности за ђаке прваке.

Календар

Кликните на означено поље за детаље