Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 12. Jul 2019.

Završen prvi krug – slobodna 23 mesta

Povratak

Završen prvi krug – slobodna 23 mesta
Završen prvi krug – slobodna 23 mesta

Za narednu školsku 2019/2020. godinu u pećinačkoj srednjoj Tehničkoj školi “Milenko Verkić Neša” priliku da se obrazuje imaće 120 učenika, tokom trogodišnjeg i četvorogodišnjeg školovanja profila Finansijski administrator, Trgovac, Industrijski mehaničar i Tehničar mehatronike.

Nakon prvog upisnog kruga u srednju školu u Pećincima raspoređeno je 93 učenika, što je više nego prošle godine kada je bilo raspoređeno 83 učenika. Ostalo je mesta za 23 učenika, i to za trgovce i tehničare mehatronike.

“Imamo mesta još za 16 učenika koji žele da upišu smer trgovca i 7 učenika za tehničara mehatronike. Obrazovni profil Industrijskog mehaničara, gde se deca obrazuju po dualnom sistemu obrazovanja je popunjen, kao i četvorogodišnji profil Finansijskog administratora, a zainteresovani učenici za smer trgovca i tehničara mehatronike mogu tokom leta doći do škole da podnesu zahtev za upis ili da kontaktiraju školu kako bi dobili više informacija” – rekao je direktor STŠ “Milenko Verkić Neša” Danilo Tepša.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje