Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 15. April 2019.

Više od fudbala

Povratak

Više od fudbala
Više od fudbala

Povodom obeležavanja 25 godina postojanja Fudbalskog kluba „Krajišnik“ iz Beograda, 11. aprila je odigrana prijateljska utakmica veterana slavljenika i šimanovačkog Hajduka. Na ovaj način, najstariji fudbaleri Hajduka dali su svoj doprinos proslavi Krajišnika i tako je samo nastavljenio prijateljstvo ovih klubova, koje se razvija i produbljuje dvadesetak godina.

Prijateljska utakmica Krajišnika i Hajduka obilovala je prelepim akcijama i golovima. U svakom slučaju, rezultat je bio u drugom planu, te se igralo prilično opušteno. Pobeda je pripala gostima iz Šimanovaca, a za igru je posebno bio raspoložen četvorostruki strelac Dragomir Čestić. Po završetku utakmice, organizovana je prigodna svečanost uz razmenu poklona predstavnika klubova i zajedničku večeru.

Krajišnik – Hajduk

5:6 (2:4)

Strelci: 0:1 Čestić u 10, 0:2 Nikolić u 18, 1:2 Živanović u 20, 2:2 Kovač u 24, 2:3 Čestić u 26, 2:4 Čestić u 35, 3:4 Vunduk u 48, 3:5 Glumčević u 56, 3:6 Čestić u 70, 4:6 Živanović u 80. i 5:6 M. Kretić u 84. minutu.

Krajišnik: Tomić, Ilijašević, S. Kretić, Šalović, M. Kretić, Ostojić, Cvjetković, Kovač, Živanović, Vranjković i Bojanović. Igrali su još: Jovanović, Ivanović, Crnogorac, Rajić, Vuduk i Paspalj.

Hajduk: Matić, Devrnja, Jovanović, Reljić, Vasić, Radivojević, Glumčević, Čestić, Kuljanin, Nikolić, Leković. Igrali su još: Stojanović i Bezbradica.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje