Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 10. Jul 2019.

Večeras počinje program obeležavanja slave

Povratak

Večeras počinje program obeležavanja slave
Večeras počinje program obeležavanja slave

Povodom seoske slave Petrovdana, Savet mesne zajednice Donji Tovarnik organizuje niz zanimljivih događaja, kako za meštane, tako i za njihove goste, a program otvaraju sportisti danas u 18.00 časova na Memorijalnoj fudbalskoj utakmici između FK “Sloboda” i fudbalera preduzeća Luki komerc, na terenu Slobode, kao i ljubitelji malog fudbala na noćnom turniru u 19.30 časova. Kako su nam rekli u Savetu mesne zajednice, prijave ekipa za ovaj turnir su do 19.00 časova istog dana, igra se 4+1, uplate po ekipi iznose 3000 dinara, a obezbeđene su i vredne nagrade za najbolje.

Program obeležavanja Petrovdana nastavlja se sutra, 11. jula, polaganjem venaca na spomen obeležje u centru naselja u 10.00 časova, da bi odmah zatim u 11.00 časova nastupili članovi Folklornog ansambla “Izvor Donji Tovarnik”. Ljubitelji konja i fijakera biće u prilici da se provozaju ulicama Tovarnika, a turnir u šahu zakazan je u 17.00 časova.

Na Petrovdan, 12. jula u 9.00 časova, biće održana sveta arhijerejska liturgija u hramu Svetih apostola Petra i Pavla, a svetu arhijerejsku liturgiju će služiti Njegovo Preosveštenstvo episkop sremski gospodin Vasilije.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje