Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 18. Septembar 2020.

U nedelju onlajn koncert pop i rok muzike

Povratak

U nedelju onlajn koncert pop i rok muzike
U nedelju onlajn koncert pop i rok muzike

Šesto po redu „Pećinačko kulturno leto“, koje organizuje pećinački Kulturni centar pod pokroviteljstvom Opštine Pećinci, nastavlja se u nedelju 20. septembra kada će na zvaničnom YouTube kanalu ove ustanove biti emitovan Koncert pop i EX-YU rok muzike na kojem će nastupiti Lidija Domazet iz Šimanovaca učesnik serijala “Nikad nije kasno” uz pratnju „Login benda“ iz Dobanovaca.

Direktor pećinačkog Kulturnog centra Jovan Devrnja tim povodom je istakao da je ovogodišnja manifestacija okupila izvođače koji mogu da zadovolje različite ukuse poklonika muzike i pozorišta.

„Raduje nas činjenica da je naša najveća kulturna manifestacija u opštini koja se emituje online naišla na veliko interesovanje i dobar odziv posetilaca koji tokom septembra putem našeg zvaničnog YouTube kanala mogu da uživaju u kulturno-umetničkim i obrazovnim sadržajima. Programi koje emitujemo dostupni su svakodnevno svakom poštovaocu kulture u našoj sredini što je bio naš cilj, da kulturne sadržaje učinimo dostupnim svakome” – naglasio je Devrnja.

Poslednje nedelje u mesecu, 27. septembra ljubitelji pozorišne umetnosti imaće priliku da pogledaju komediju „Ženska posla“ nastalu u okviru projekta „Pozorište na selu“ po tekstovima Duška Radovića u režiji Slobodana Stankovića u kojoj igraju članice Dramske sekcije pećinačkog KC Merima Radivojević, Jelena Nedeljković i Katarina Dobrić.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje