Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 15. April 2019.

U komšijskom derbiju uspešniji Šimanovčani

Povratak

U komšijskom derbiju uspešniji Šimanovčani
U komšijskom derbiju uspešniji Šimanovčani

U okviru 12. kola Opštinske lige Pećinci, u Prhovu su se juče sastali domaći FK „Mladost 1935“ i FK „Hajduk 1932“ iz Šimanovaca. Zanimljiv komšijski derbi u Prhovu, koji će se pamtiti po lepim golovima. Domaćin je poveo sjajnim šutem Radosavljevića u 22. minutu, kada je lopta odsela pod samom prečkom gola Vuletića. Preko iskusnog Karića, Hajduk 1932 je izjednačio nekoliko minuta kasnije, što je bio i konačan rezultat prvih 45 minuta.

Najlepši detalj na utakmici viđen je u 60. minutu je Lemajić šutirao sa oko 35 metara udaljenosti od gola Mladosti 1935. Na opšte iznenađenje prisutne publike, domaćeg golmana posebno, lopta lobuje golmana Vasića. Gostujući fudbaleri uspevali su da sačuvaju prednost, iako je Mladost 1935 imala nekoliko izglednih prilika. Sve dileme otklonio je u u 80, minutu golom Živanović, kada je odbijenu loptu poslao u nebranjeni deo gola, i tako postigao konačan rezultat Mladost 1935 – Hajduk 1932 1:3 (1:1).

Na igralištu Mladosti u Prhovu, sudio je Goran Lazić iz Ašanje.

MLADOST 1935: N. Vasić, Kojić (od 60. Petrović), Tošić (od 46. Đekić), Stojšić, Krnjajić, Radosavljević, Krljulac, Poznanović, Savić, Tomašević, D. Vasić.

HAJDUK 1932: Vuletić, Vidović, Vukašinović, Jovanović, Bosančić, Vojkić, Karić, Živanović, B. Kovačević, J. Kovačević (od 46. Čugalj), Lemajić.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje