Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Utorak, 20. Avgust 2019.

Trkom u džakovima počela Sportska nedelja

Povratak

Trkom u džakovima počela Sportska nedelja
Trkom u džakovima počela Sportska nedelja

I ove godine Bazeni Pećinci organizuju niz zanimljivih sadržaja i sportskih nadmetanja namenjenih prvenstveno deci uzrasta od 1. do 8. razreda osnovne škole tokom Sportske nedelje, koja se organizuje pod pokroviteljstvom Sportskog saveza “Razvoj sportova” i preduzeća Luki Komerc. Ovogodišnja Sportska nedelja osmišljena je da pruži zabavu i probudi takmičarski duh ne samo osnovcima, nego svim posetiocima pećinačkih bazena, a Trkom u džakovima i Muzičkim stolicama juče je zvanično i započela petodnevna nedelja sporta.

Nagrade najuspešnijima u obe discipline uručio je Tomislav Ćirković direktor Javne ustanove “Sportski centar”, a nabolja u Trci u džakovima i Muzičkim stolicama bila je dvanaestogodišnja Anastasija Beljin iz Golubinaca.

Aktivni su bili i oni malo stariji posetioci Bazena, koji su učestvovali na turniru u brzopoteznom šahu. Učestvovalo je 9 igrača, a najuspešniji je bio Slaviša Spasić iz Šimanovaca sa maksimalnih 8 poena.

Tokom današnjeg poslepodneva osnovci će biti u prilici da se takmiče i oprobaju svoje veštine na turniru u boćanju i turniru u stonom fudbalu 2 na 2, dok će sutra ljubitelji odbojke na pesku uživati na turnirima 4 na 4 (osnovci) i 3 na 3 (srednjoškolci i stariji).

Poslednja dva dana Sportske nedelje rezervisana su takmičenja na vodenim poligonima.

Prijavljivanje takmičara za učešće na takmičenjima vršiće se na licu mesta neposredno pred početak takmičenja.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje