Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 16. Novembar 2020.

Srem jesenji šampion

Povratak

Srem jesenji šampion
Srem jesenji šampion

FK „Srem“ iz Sremskih Mihaljevaca, samo kolo pre kraja jesenjeg dela sezone Međuopštinske lige Srem – Istok, obezbedio je juče prvo mesto. Efikasnom igrom, domaćin je ostvario ubedljivu pobedu nad gostima iz Brestača. Dugo će se pamtiti prvi gol na utakmici: odličan pas Vesića i prazan prostor, gde je prihvata Rauković, koji dribla poslednjeg igrača odbrane, a potom izlazi pred golmana Paranosića. Na kraju, dobro odmeren šut i lopta završava u uglu gola. Posle ove utakmice Rauković je dodao 14 recku.

Konačan rezultat Srem – OFK Brestač 5:1 (2:1)

Pored činjenice da vole fudbal, Mihaljevčani su se juče na najbolji način dokazali i na polju himanosti. Na igralištu je organizovana humanitarna akcija, u kojoj je skupljeno 145.000 dinara za lečenje teško obolelog Nebojše Signajića iz Mihaljevaca.

Utakmicu je juče na igralištu u Sremskim Mihaljevcima sudio Aleksandar Lepak sa pomoćnicima Miroslavom Todoroviće i Božidarom Sudžumom iz Inđije.

SREM: Marjanović, Ranković, Maričić, Matić, Rauković (od 85. Anđelić), Bosančić (od 82. Protić), Vesić, Stanković (od 82. Tošić) , Jovanović (od 75. Andrić), Puljić (od 75. Krnjulac), Bajlović.

OFK BRESTAČ: Paranosić, Anđeljković, V. Kovačević, D. Kovačević, Sandić, Stojkovski, Cvetković, Sretković, Topić (od 46. Stefan Mladenović), M. Kovačević, Strahinja Mladenović.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje