Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 28. Jul 2021.

Predstojećeg vikenda slava u Pećincima

Povratak

Predstojećeg vikenda slava u Pećincima
Predstojećeg vikenda slava u Pećincima

Savet mesne zajednice Pećinci uz podršku Opštine Pećinci, organizuje narednog vikenda obeležavanje seoske slave. Program obeležavanja počinje u petak, 30. jula, kada će u 13.00 časova na spomen obeležju u centru, ali i ostalim spomen obeležjima u Pećincima, biti položeni venci i odata počast palim borcima i žrtvama fašizma iz Drugog svetskog rata.

U subotu, 31. jula, ljubitelji fudbala će na stadionu “Suvača” biti u prilici da od 17.30 časova odgledaju fudbalsku utakmicu veterana FK “Donji Srem” Pećinci i gostiju iz Novih Banovaca FK “Omladinac”.

Na pećinačkom šetalištu, sada već tradicionalno u dane seoske slave, biće održana manifestacija “Kolači naših baka” u organizaciji Udruženje žena “Sremica”, tokom koje će udruženja žena izložiti svoje radove – tradicionalne rukotvorine, ali i slatke i slane poslastice. Manifestacija će biti održana u nedelju 1. avgusta u 17.00 časova. Nedelja pre podne je rezervisana za šahovski turnir u Kulturnom centru. Turnir počinje u 10.00 časova.

Nedelja posle podne rezervisana je za fudbal, a domaći tim FK “Donji Srem 2015” dočekaće u prijateljskoj utakmici goste iz Dobanovaca FK “Budućnost”. Utakmica počinje u 17.30 časova.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje