Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 9. Oktobar 2019.

Predškolci posetili Uslužni centar

Povratak

Predškolci posetili Uslužni centar
Predškolci posetili Uslužni centar

Povodom obeležavanja Dečje nedelje, Predškolska ustanova „Vlada Obradović Kameni“ iz Pećinaca, sada već tradicionalno, organizovala je posetu predškolaca opštinskom Uslužnom centru. Najmlađi Pećinčani, zajedno sa svojim vaspitačima prošetali su danas do zgrade Opštine, gde se nalazi Uslužni centar, a dočekali su ih Zoran Vojkić, zamenik predsednika Opštine, Dragana Krstić, načelnica Opštinske uprave, kao i zaposleni u Uslužnom centru.

Dobrodošlicu malim predškolcima poželeo je zamenik predsednika Zoran Vojkić, koji je tom prilikom istakao da je Dečija nedelja lepa prilika da se najmlađi upoznaju sa ustanovom u koju će, svakako, u budućnosti dolaziti, a možda i raditi.

„Ovaj dan je zamišljen sa ciljem da se malo bolje upoznamo, da vidite ko to sve brine o vama, osim vaših roditelja i vaspitača. Pećinačka lokalna samouprava se trudi na sve načine da vama prvenstveno bude dobro, da vam obezbedimo bezbrižno detinjstvo. Naš cilj je da svi vrtići budu funkcionalni, bezbedni, udobni i savremeni, kako biste vi i vaši vaspitači imali još bolje uslove za sticanje znanja i druženje“ – rekao je Vojkić.

Tokom posete Uslužnom centru, pećinački mališani su otpevali pripremljene pesmice zajedno sa vaspitačima, a nakon toga su se poslužili slatkišima i sokićima. Tako je završena poseta opštinskom Uslužnom centru još jedne generacije predškolaca, koji se sa svojom veselom grajom i radoznalim pogledima pripremaju za narednu godinu, kada polaze u prvi razred.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje