Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 22. Avgust 2019.

Pećinčani najbolji na pesku

Povratak

Pećinčani najbolji na pesku
Pećinčani najbolji na pesku

Trećeg takmičarskog dana Sportske nedelje na pećinačkim bazenima, posetioci su bili u prilici da uživaju tokom mečeva jednog od najpopularnijeg sporta tokom letnjeg perioda – odbojci na pesku. S obzirom da je odbojka veoma popularna među mladima u pećinačkoj opštini, na peskovitom terenu juče je prikazan veoma visok kvalitet igre. Najuspešnija je bila ekipa iz Pećinaca - Dragana Najić, Jovan Kokinović i Dušan Štetić, koja je u finalu bila bolja od ekipe iz Popinaca, savladaviši ih rezultatom 2:0 (15:7 i 15:8). Utakmica za 3. mesto bila je, takođe, veoma zanimljiva, a ekipa Omladinci iz Pećinci pobedili su Karlovčić 2:0 (15:12 i 15:11).

Najuspešnije ekipe osvojile su nagrade koje su im uručili Tomislav Ćirković direktor Javne ustanove „Sportski centar“ i Bojan Pantić ispred pećinačkih bazena.

Tokom današnjeg dana na programu su takmičenja u slobodnom bacanju u vodi i pimplovanju loptom, dok je poslednji dan Sportske nedelje rezervisan za takmičenja na vodenim poligonima. Prijavljivanje takmičara za učešće na takmičenjima vrši se na licu mesta neposredno pred početak takmičenja.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje