Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Četvrtak, 22. Jul 2021.

Nerešeno na Suvači

Povratak

Nerešeno na Suvači
Nerešeno na Suvači

Fudbaleri pećinačkog Donjeg Srema 2015 dočekali su juče u prijateljskoj utakmici goste iz Stare Pazove fudbalere Jedinstva. Ljubitelji fudbala bili su u prilici da pogledaju zanimljivu utakmicu sa dva različita poluvremena, kada je posed lopte u pitanju.

U prvom poluvremenu, gosti iz Stare Pazove su imali veći posed lopte i dve izrazite prilike, koje Đorđević i Rauković nisu uspeli da realizuju. Nakon kombinacija domaćina stvorila se i prilika za V. Trifunovića - posle njegovog šuta Bondžulić je odbio loptu u korner. U 30. minutu, gosti su brzom akcijom ozbiljno pripretili, a u gužvi pred golom Jelače, Perišić nespretno reaguje i odbija loptu u sopstvenu mrežu.

U nastavku utakmice, Pećinčani su bili daleko agilniji i uglavnom napadali po bokovima. Posle dve neiskorišćene prilike, došli su do izjednačenja u 75. minutu, kada je iskusni Pejčinović odlično reagovao na ubačenu loptu i glavom je poslao u gol.

Konačan rezultat Donji Srem 2015 – Jedinstvo 1:1 (0:1)

Na Sportskom centru „Suvača“ utakmicu je sudio Zoran Berber iz Pećinaca.

Donji Srem 2015: Jelača, Konc, Simonović, Jurišić, Konestabo, Perišić, V. Trifunović, Mrkela, Bojić, V. Ljubojević, Kokir. Igrali su još: Ješić, Mance, Vukosavljević, Zorić, Zejić, Štetić, B. Trifunović, A. Ljubojević, Sekulić i Pejčinović.

Jedinstvo: Bondžulić, Joksović, Maoduš, Radosavljević, Beljič, Trivić, Moravac, Jandrić, Rauković, Đorđević, Šukunda. Igrali su još: Brka, Marinković, Pavlović i Gojković.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje