Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 13. Novembar 2020.

Neophodno poštovanje svih propisanih mera zaštite

Povratak

Neophodno poštovanje svih propisanih mera zaštite
Neophodno poštovanje svih propisanih mera zaštite

Štab za vanredne situacije Opštine Pećinci saopštio je danas da je epidemiološka situacija na teritoriji pećinačke opštine stabilna i da se svakodnevno prati situacija na terenu.

Po rečima komandanta Štaba Siniše Đokića za sada nema pooštravanja postojećih mera zaštite, ali će se, ukoliko bude nagoveštaja pogoršanja, pooštravati postojeće ili donositi nove mere zaštite.

“Prema podacima Zavoda za javno zdravlje iz Sremske Mitrovice na teritoriji naše opštine zaključno sa jučerašnjim danom imamo dva aktivna slučaja zaraze. Međutim, s obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju u našem okruženju i, uostalom, u celoj zemlji, nastavićemo da pratimo situaciju na terenu i ukoliko bude najmanjeg nagoveštaja pogoršanja pooštravamo i mere zaštite. Stoga apelujem na naše sugrađane da poštuju sve propisane mere zaštite i da ih se striktno pridržavaju, jer inspekcijske službe neće tolerisati one koji krše mere zaštite od širenja zaraze virusom Covid-19. Neodgovorni pojedinci koji se oglušuju o naše apele ugrožavaju ne samo sebe nego i doprinose stvaranju uslova za širenje zaraze u našoj lokalnoj zajednici, što svakako ne možemo dozvoliti” – naglasio je Đokić.

Na Štabu je potvrđeno i da je povećan broj pregleda u Kovid ambulanti u Pećincima.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje