Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 16. Septembar 2020.

Donacija veliki podstrek igračima

Povratak

Donacija veliki podstrek igračima
Donacija veliki podstrek igračima

Sinoć su predstavnicima fudbalskih klubova iz pećinačke opštine uručeni paketi sportske opreme koje je preko Opštinskog fudbalskog saveza donirao Fudbalski savez Srbije. Donaciju, koja sadrži po 18 kompleta dresova u klupskim bojama i po tri lopte za svaki klub, predstavnicima svih 15 klubova uručili su predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić, direktor Javne ustanove „Sportski centar“ Tomislav Ćirković i sekretar OFS Milan Đokić.

Predsednik Đokić se zahvalio Fudbalskom savezu Srbije na podršci pećinačkim fudbalskim klubovima i poručio predstavnicima klubova da će i ubuduće imati i podršku pećinačke lokalne samouprave i Sportskog saveza „Razvoj sportova“, a ujedno ih je obavestio da će troškove štampe za brendiranje dresova snositi Sportski savez.

Predsednik FK „Napredak“ iz Popinaca Zoran Kokanović kaže da je svaka pomoć uvek dodbrodošla, a posebno u vreme kada se prvenstvo odvija u uslovima pandemije.

„Ovo je velika pomoć nama iz uprave kluba, ali i veliki podstrek igračima, jer je zaista teško organizovati utakmice u ovakvim uslovima, posebno kada se igra bez publike. Da nemamo podršku Opštine i Sportskog saveza bilo bi još teže, ali podršku imamo, borimo se, i održaćemo fudbal u našoj sredini i u ovakvim uslovima“ – izjavio je Kokanović.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje