Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 23. Avgust 2019.

Borbeno i zabavno na pećinačkim bazenima

Povratak

Borbeno i zabavno na pećinačkim bazenima
Borbeno i zabavno na pećinačkim bazenima

Sportska nedelja na pećinačkim bazenima provodi se kraju, a pretposlednjeg dana osnovci su uživali, ali i takmičili se u dve discipline – slobodno bacanje u vodi i pimplovanje loptom. Slobodno bacanje u vodi uvek je atraktivno decu, pa je borbeni duh u bazenu pokazalo 10 učesnika, od kojih je najuspešniji bio Danilo Jovičić. Drugo mesto osvojio je Mateja Simić, a treće Milenko Dragišić, sva trojica iz Pećinaca.

Organizatori Sportske nedelje pripremili su dodatno iznenađenje za mlade posetioce bazena ljubitelje fudbala, te je takmičenje u pimplovanju loptom privuklo i jednu devojčicu. Najviše pimplovanja izveo je Mateja Simić, koji je 32 puta udario loptu. Drugo mesto pripalo je Ognjenu Lukiću sa 9 udaraca, dok je treće mesto osvojio Miloš Jovičić sa 7 udaraca. Jedina devojčica u disciplini pimplovanja loptom bila je Sara Horvat koja je izvela dva udarca, ali i osvojila medalju.

Medalje i pehare najboljim takmičarima uručila je Dragana Naić trener i instruktor Škole plivanja na pećinačkim bazenima.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje