Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 21. Septembar 2020.

Bez golova u Sremskim Mihaljevcima

Povratak

Bez golova u Sremskim Mihaljevcima
Bez golova u Sremskim Mihaljevcima

U okviru 6. kola Međuopštinske lige Srem – Istok, u Sremskim Mihaljevcima su se sastali domaći fudbaleri FK „Srem“ i gosti iz Obreža FK „Graničar“. Više se očekivalo od aktera opštinskog derbija, ali nažalost, u utakmici sa mnogo prekida, najzaposleniji je bio sudija Jovanović, čija je beležnica bila prepuna, ali samo sa podeljenim kartonima.

Utakmica će se najviše pamtiti po dva zanimljiva detalja: u 75. minutu Svetislav Knežević odlično izvodi slobodan udarac, golman Srema, Vukašinović, kratko odbija loptu, koju Mihajlović ne uspeva da pošalje u mrežu. U 83. minutu sjajna prilika za Srem: Vesić ubacuje loptu pred gol Graničara, na koju natrčava Rauković, a prečka spašava goste iz Obreža.

Konačan rezultat Srem – Graničar 0:0.

Na igralištu Srema u Sremskim Mihaljevcima utakmicu je sudio Darko Jovanović iz Rume, koji je podelio ukupno 8 žutih kartona.

SREM: Vukašinović, Nakić, Ranković, Maričić, S. Matić, Rauković, Bosančić (od 67. Stanković), Vesić, Tadić (od 78. Jovanović), Bajlović, Krnjulac (od 53. F, Matić)

GRANIČAR: Samardžić, Petković, Nikolić (od 89. D. Knežević), Jovanović (od 75. Kekić), Živanović, Oljača, Dražić, Mihajlović, Žunić (od 33. Čavić), S. Knežević, Radojčić.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje