Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 11. Jul 2018.

Seoska slava počela malim fudbalom

Povratak

Seoska slava počela malim fudbalom
Seoska slava počela malim fudbalom

Povodom seoske slave Petrovdana, juče su u Donjem Tovarniku održana dva turnira u malom fudbalu. Najpre je u sportskoj hali organizovan memorijalni turnir „Predrag Aleksić – Regi“.

"Fudbalski klub Sloboda, uz pomoć Sportskog saveza „Razvoj sportova“ organizovao je VII Memorijalni turnir. Jednostavno, hteli smo da još jednom odamo poštu fudbaleru koji je u Slobodi proveo petnaestak godina. Predrag Aleksić – Regi je rođen 1979. godine, a poginuo je 9. jula 2011. Organizovali smo turnir na kojem je učestvovalo četiri ekipe, sastavljene od nekadašnjih saigrača i prijatelja našeg Regija. Rezultat nije bio u prvom planu i nije bilo pobednika i poraženih" – izjavio je predsednik FK "Sloboda" Milan Aleksić.

Po završetku memorijala, na terenu za male sportove, organizovan je turnir u malom fudbalu, sa 14 ekipa iz opštine Pećinci i okolinih opština. Takmičenje je trajalo do duboko u noć, a nakon izuzetno zanimljivih kvalifikacionih utakmica, u polufinalu su se sastali: Gremio (Nikinci) - Etno selo Radojčić (Inđija) 2:2, penalima 2:3 i Liverpul (Kupinovo) – GTI (Ogar) 3:1. Finale: Etno selo Radojčić – Liverpul 6:3.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje