Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Subota, 10. Mart 2018.

Pobeda Slobode na startu prolećnog dela prvenstva

Povratak

Pobeda Slobode na startu prolećnog dela prvenstva
Pobeda Slobode na startu prolećnog dela prvenstva

U Vrdniku je danas odigrana prva utakmica prolećnog dela prvenstva u okviru 16. kola Sremske lige, u kojoj se se sastali domaći FK „Rudar“ i gosti iz Donjeg Tovarnika FK „Sloboda“.

Fudbaleri Slobode već nakon prvog minuta dolaze u vođstvo golom Mrkajića, i tada postaje jasno u kom pravcu će se utakmica razvijati. Prednost gostiju povećao je preciznim udarcem sa desetak metara udaljenosti Marković. Mrkajić u 55. minutu nije iskoristio penal (prekršaj nad Markovićem), ali se zato u 80. minutu po drugi put upisao u listu strelaca. Konačno, u 85. minutu drugi penal za goste: Marković je bio siguran izvođač i postavlja konačan rezultat Rudar – Sloboda 0:4 (0:2).

Na igralištu Rudara u Vrdiku, pred oko 50 gledalaca, prvu utakmicu prolećnog dela prvenstva sudio je Stefan Tošić iz Stare Pazove, koji je podelio 4 žuta kartona (Krstić, Santrač, Gravara i Trišić - Rudar) i jedan crveni (Trišić, drugi žuti- Rudar).

RUDAR: Savić, Krstić, Stojanović, Lukić, Santrač, Grubiša, Gravara, Trišić, Lukač, Bojić, Višnjovski.

SLOBODA: Radosavljević, Ragastovac, Marković, Mitrović, V. Ninić, Rakić, Ašćerić, (od 25. Perišić), Trbović, Gemeri (od 46. Knežević), Mrkajić (od 80. Miličević), Kordolup.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje