Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Nedelja, 11. Februar 2018.

Isporučeno 400 kilograma čepova

Povratak

Isporučeno 400 kilograma čepova
Isporučeno 400 kilograma čepova

Danas je u Pećincima isporučena nova količina čepova od plastične ambalaže, koja je prikupljena u okviru akcije „Čep za hendikep“ u kojoj pećinačka lokalna samouprava, kao i brojna preduzeća, javne i obrazovne ustanove, udruženja građana sa teritorije opštine Pećinci, učestvuju već treću godinu zaredom.

U današnjoj isporuci Udruženju „Čep za hendikep“ predato je 400 kilograma plastičnih čepova, a Zoran Martinov predsednik ovog udruženja rekao nam je da je veoma zadovoljan akcijom koja se sprovodi u opštini Pećinci.

„Zaista sam prezadovoljan jer ste vi jedna od retkih opština koja redovno isporučuje velike količine čepova. Sakupite više nego naš grad Zrenjanin i svaka čast na humanosti i požrtvovanosti svih građana ali i lokalnoj samoupravi koja ne odustaje od ove akcije i koja svaki put preda sve veću količinu čepova“ – rekao je Martinov, i dodao da sva fizička lica kojima su potrebna ortopedska pomagala mogu da se jave udruženju „Čep za hendikep“ putem sajta udruženja www.cepzahendikep.org, gde se, takođe, može preuzeti formular za dodelu ortopedskih pomagala.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje