Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Sreda, 11. Oktobar 2017.

Održan jesenji kros srednjoškolaca na Suvači

Povratak

Održan jesenji kros srednjoškolaca na Suvači
Održan jesenji kros srednjoškolaca na Suvači

Juče je na pomoćnom terenu Sportskog centra „Suvača“ održan jesenji kros pećinačke srednje Tehničke škole „Milenko Verkić Neša“, na kojem su učestvovali srednjoškolci od I do IV godine. Učenici su učestvovali u 8 trka koje su organizovane po razredima u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Profesori fizičkog vaspitanja Vladan Vuković i Snežana Janičić, organizatori krosa, rekli su nam da, iako je kros u sklopu njihovih redovnih nastavnih aktivnosti, značaj fizičke aktivnosti tinejdžera od velike je važnosti ne samo za njihov pravilan razvoj, nego i za razvoj intelektualnih sposobnosti.

„Deca se danas sve manje bave sportom, a naš zadatak je da to promenimo i da im i ovakvim aktivnostima u prirodi približimo značaj zdravog načina života“ – rekla je profesorka Janičić.

U ženskoj kategoriji I godina, na 500 metara nauspešnija je bila Isidora Najić, drugo mesto osvojila je Milica Ignjatović dok je treća na cilj stigla Jelena Tojčić.

U ženskoj kategoriji II godina, na 600 metara prva na cilj stigla je Mirjana Živić, druga Slađana Draagišić, doke je treća stigla Tijana Petrović

U ženskoj kategoriji III godina, na 800 metara najbolja je bila Jelisaveta Bogdanović, drugo mesto pripalo je Milici Lemajić, a treće Aleksandri Čavić.

U ženskoj kategoriji IV godina, na 800 metara, najbrža je bila Vanja Živić, druga na cilj je stigla Katarina Barbiš, a treća Teodora Belivuk.

U muškoj kategoriji I godina, na 800 metara, nauspešniji je bio Branislav Koldžić, za njim Nikola Jokić, dok je treći bio Nebojša Veselinović.

U muškoj kategoriji II godina, na 800 metara, nabrži je bio Nemanja Petrović, drugi je na cilj stigao Predrag Cvijetinović, dok je treći stigao Nenad Cvijetinović.

U muškoj kategoriji III godina, na 1000 metara, nabolji je bio Slavoljub Trišić, dok je Milosav Nikolić na cilj stigao kao drugi.

U muškoj kategoriji IV godina, na 1000 metara, prvi je na cilj stigao Nemanja Puvalić, drugi je stigao Siniša Ilić, a treći Miloš Jovanović.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje