Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 11. Avgust 2017.

Trajno rešeno grejanje u šimanovačkoj školi

Povratak

Trajno rešeno grejanje u šimanovačkoj školi
Trajno rešeno grejanje u šimanovačkoj školi

Šimanovačka osnovna škola „Dušan Jerković Uča“ polako dobija ne samo savremeniji izgled, nego i sigurniji i topliji prostor za đake i školsko osoblje. Nedavno su, zahvaljujući uštedi na grejanju tokom protekle grejne sezone zamenjeni dotrajali podovi, a ovih dana je u kotlarnicu ove škole stigao i novi gasni kotao. Zamenik predsednice opštine Pećinci Zoran Vojkić danas je obišao školu u Šimanovcima kako bi se uverio da je pristigli novi kotao po neophodnim standardima i da može da se započne sa njegovim priključenjem na gasnu mrežu.

Kako nam je tom prilikom rekao Vojkić, stari kotao je dotrajao i bilo je neophodno zameniti ga novim, a pripreme za novu školsku godinu i grejnu sezonu privode se kraju.

„Opština Pećinci je u saradnji sa dve kompanije iz Šimanovaca – Beogas i Coficab, upravo uspela trajno da reši grejanje u šimanovačkoj osnovnoj školi. Kao što vam je poznato, prošlogodišnjom zamenom energenta i prelaskom sa lož ulja na gas ostvarena je ušteda od oko 1,8 miliona dinara, koje smo uložili u obnovu podova. Sada smo rešili i gasni kotao, čime smo ovu školu upotpunosti pripremili za predstojeću zimu, a učenicima i nastavnom osoblju omogućili kvalitetniji boravak“ – istakao je Vojkić.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje