Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Petak, 11. Avgust 2017.

MILIĆEVIĆ: Do početka grejne sezone sve mora funkcionisati

Povratak

MILIĆEVIĆ: Do početka grejne sezone sve mora funkcionisati
MILIĆEVIĆ: Do početka grejne sezone sve mora funkcionisati

Iako je avgust mesec sinonim za godišnje odmore, mnogi građani razmišljaju i o hladnim zimskim danima i grejanju, kao i da na vreme sve pripreme za novu grejnu sezonu. A pored građana, nadležno preduzeće za daljinsko grejanje u pećinačkoj opštini Javno komunalno preduzeće „Sava“ tokom čitave godine brine o redovnom i bezbednom snabdevanju toplotnom energijom svojih građana, tako da su i problem oko zamene dotrajalih toplovodnih cevi počeli na vreme da saniraju.

Kako nam je rekao direktor ovog preduzeća Željko Milićević, radovi na zameni toplovodnih cevi u ulici Jove Neguševića u centru Pećinaca teku svojim tokom, uprkos visokim temperaturama, a trenutno se postavljaju nove cevi i montiraju.

„Zbog ekstremno visokih temperatura i velike frekvencije ljudi tokom prepodnevnih sati u ovom delu Pećinaca, radovi teku nešto sporije i izvode se pri prihvatljivim dnevnim temperaturama, ali do početka grejne sezone i prvih toplih proba sve će biti sanirano“ – ističe Milićević i dodaje da je ovaj projekat od izuzetne važnosti za sve građane koji se greju na daljinsko grejanje, kao i da je prilikom ovakvih nepredviđenih situacija kao i ekstremnih uslova rada neophodna podrška i strpljenje građana.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje