Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Subota, 15. Jul 2017.

Održan XIII Memorijal Dušan Bajić

Povratak

Održan XIII Memorijal Dušan Bajić
Održan XIII Memorijal Dušan Bajić

U okviru obeležavanja seoske slave u Prhovu je danas odigran XIII Memorijal „Dušan Bajić“, koji je svečano otvorio direktor Javne ustanove “Sportski centar” Tomislav Ćirković. Na ovom šahovskom nadmetanju, posvećenom jednom od najvećih popularizatora šaha u ovom delu Srema, nastupilo je 16 igrača iz Vojke, Deča, Šimanovaca, Karlovčića, Sremskih Mihaljevaca, Pećinaca i Prhova, a igralo se po ubrzanom tempu - 10 minuta po igraču,

Pobednik turnira je Nikola Gajin sa 7,5 osvojenih poena iz devet partija. Drugo mesto pripalo je Lazaru Babiću koji je osvojio 7 poena. Dejan O. Jovanović i Dejan Živanović osvojili su po 6 poena, ali je Jovanović bio uspešniji u međusobnom susretu pa mu je pripalo treće mesto, dok je Živanović morao da se zadovolji četvrtom pozicijom. Slede: Živko Sviračević sa 5,5 poena, Ljubomir Lazić sa 5, Živko Kočijašević, Božidar Jovanović i Dejan N. Jovanović sa po 4,5 poena, Ivica Najić i Slaviša Spasić sa po 4, Vojislav Popović, Zoran Vukov i Radovan Vasić sa po 3,5 Đorđe Milovanović sa 2,5 i Zoran Petković sa samo jednim poenom.

Pehare i medalje najuspešnijima uručili su direktor JU “Sportski centar” Tomislav Ćirković, predsednik Saveta Mesne zajednice Prhovo Ivan Konjević i jedan od organizatora Memorijala Božidar Bajić.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje