Republika Srbija OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Autonomna Pokrajina Vojvodina OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
OPŠTINA PEĆINCI, mesto prosperiteta
Ponedeljak, 15. Avgust 2016.

Deonica Preka Kaldrma-Deč prioritet

Povratak

Deonica Preka Kaldrma-Deč prioritet
Deonica Preka Kaldrma-Deč prioritet

Direkcija za izgradnju opštine Pećinci počela je danas radove na saniranju opštinskog puta Šimanovci – Ašanja, a posebna pažnja biće posvećena oštećenjima kolovoza i udarnim rupama na delu puta između Preke Kaldrme i Deča.

Milan Stepanović zamenik direktora Direkcije za izgradnju opštine Pećinci obišao je danas radove i tom prilikom izjavio da su ovi radovi jako značajni za sve putnike koji svakodnevno koriste ovaj putni pravac, jer su određeni delovi puta bili u zaista lošem stanju.

„Ovo je deonica sa visokom frekvencijom saobraćaja i zato je jako značajno da saniramo udarne rupe, da ga dovedemo u bolje stanje kako bi bezbednost saobraćaja bila što bolja,“ rekao je Stepanović i najavio da je u planu i projekat pojačanog održavanja u okviru kojeg bi se u periodu od narednih nekoliko godina ova deonica presvukla novim slojem asfalta, jer će se jedino na taj način dugoročno rešiti problemi na ovom delu puta.

Vrednost radova je oko 600 hiljada, a u okviru ovih radova biće sanirane i udarne rupe kod parkinga i pijace u Pećincima.

Kalendar

Kliknite na označeno polje za detalje