Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Недеља, 1. Август 2021.

Обавештење о измени термина сузбијања одраслих комараца

Повратак

Обавештење о измени термина сузбијања одраслих комараца
Обавештење о измени термина сузбијања одраслих комараца

Општина Пећинци обавештава грађане да третман сузбијања одраслих комараца најављен за петак, 30. јул, у Огару, Доњем Товарнику и Брестачу, из техничких разлога није завршен у делу Доњег Товарника и у Брестачу. Нови термин за третман сузбијања одраслих комараца у Доњем Товарнику и Брестачу је у уторак, 3. августа.

Као што је раније већ најављено, у понедељак, 2. августа, биће извршен третман сузбијања одраслих форми комараца у Попинцима, Сибачу и Суботишту.

Третмани ће се вршити са земље од 19.00 часова, термалним замагљивањем, законски одобреним препаратом који није штетан за људе и домаће животиње, али може штетно деловати на пчеле, па се пчелари упозоравају да предузму неопходне радње на заштити пчела.

Како ће само извођење третмана бити пропраћено буком и густом маглом, Општина Пећинци се захваљује грађанима на разумевању и стрпљењу.

У случају неповољних временских услова третман ће бити одложен, а о новом термину извођења третмана грађани ће бити правовремено обавештени путем нашег сајта и средстава јавног информисања.

Календар

Кликните на означено поље за детаље