Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Среда, 7. Април 2021.

Распоред искључења дужника ЈКП ВИК по насељима

Повратак

Распоред искључења дужника ЈКП ВИК по насељима
Распоред искључења дужника ЈКП ВИК по насељима

Јавно комунално предузеће „Водовод и канализација“ објавило је распоред искључења највећих дужника са јавне водоводне и канализационе мреже по насељима за наредну недељу, уз извињење корисницима који редовно измирују своје обавезе што ће у време искључивања дужника долазити до прекида водоснабдевања у целом насељу.

У четвртак, 08.04.2021. године, у периоду од 8.00 – 15.30 часова биће искључивани дужници у Дечу.

У петак, 09.04.2021. године, од 8.00 – 15.30 часова биће искључивани дужници у Шимановцима.

ЈКП „Водовод и канализација“ Пећинци најавило је да ће против осталих корисника који не измирују редовно своје обавезе према овом предузећу бити покренут поступак принудне наплате неизмирених дуговања. У ЈКП ВИК наглашавају да су на овај корак приморани, јер је услед ненаплаћених дуговања од корисника услуга овог предузећа, физичких и правних лица са територије пећиначке општине, у износу од 68 милиона динара, угрожено редовно функционисање предузећа, као и квалитетно пружање услуга водовода и канализације корисницима који редовно измирују своје обавезе.

У жељи да дужницима омогући да избегну трошкове поступка принудне наплате и поновног прикључења на водоводну и канализациону мрежу, ЈКП ВИК их позива да измире дуговања у целости или да се обрате овом предузећу за склапање споразума о репрограму дуговања на рате.

За све ближе информације о могућностима измирења заосталих дуговања, корисници се могу обратити надлежној служби ЈКП „Водовод и канализација“ Пећинци путем телефона 022 2436 020 и 0800 009 001.

Календар

Кликните на означено поље за детаље