Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Петак, 26. Јун 2020.

Припреме почеле – амбиције шампионске

Повратак

Припреме почеле – амбиције шампионске
Припреме почеле – амбиције шампионске

Пећиначки сремсколигаш Доњи Срем 2015 започео је 23. јуна с припремама пред нову сезону. Под надзором тренера Драгана Мацуре, на помоћном терену Спортског центра „Сувача“, одрађен је први тренинг. Управа клуба је током паузе, проузроковане корона вирусом била активна, па је играчки кадар поприлично освежен.

„Довели пет нових играча“ – каже Милош Гмизић, председник клуба – „То су: Срђан Цураковић и Борис Живановић (Јадран, Голубинци), Дарко Кривокућа (Јединство, Стара Пазова), Стефан Крунић (Љуково), а из шимановачког Хајдука 1932 вратио се Бранислав Чавић. Највероватније да смо ангажовањем ових фудбалера „завршили посао“. У другим срединама каријере ће наставити: Ненад Митровић, Здравко Тривковић, Никола Рагастовац и Богдан Лукач. У односу на претходну сезону, амбиције су непромењене – шампионске.“

До првог јесењег кола је остало месец и по дана, а по речима тренера Мацуре, план је једноставан – рад, рад и само рад.

„Морамо ускладити амбиције клуба са могућностима и обавезама играчког кадра. На добром смо путу да оформимо добар тим. Окосница тима је остала, те нема потребе за упознавањем. Неће бити проблема око уклапања нових играча, које добро познајем. Иза нас је први тренинг, али следи период када ће бити мањих проблема око окупљања играча, који раде по сменама. У сваком случају, покушаћемо да ускладимо ритам тренинга са обавезама фудбалера на послу. Мислимо да је најприхватљивије: 3-4 тренинга недељно и пријатељска утакмица, којих би требало да буде 5-6 до почетка нове сезоне“ – рекао је Мацура.

Календар

Кликните на означено поље за детаље