Republika Srbija Општина Пећинци
Autonomna Pokrajina Vojvodina Општина Пећинци
Општина Пећинци
Недеља, 28. Јун 2020.

Отворена сезона на пећиначким базенима

Повратак

Отворена сезона на пећиначким базенима
Отворена сезона на пећиначким базенима

Првог дана купалишне сезоне на Базенима Пећинци бројни становници наше општине, посебно млади, спас од тропских врућина потражили су у води и у освежавајућим напицима у кафе бару поред базена.

И док су се најмлађи безбрижно препустили игри у безбедности дечјег базена или мини дечјег игралишта, старији су искористили дан за пливање или за неки од бројних спортско-рекреативних садржаја које Базени Пећинци пружају, од одбојке на песку, преко стоног тениса и стоног фудбала, до шаха на великој шаховској табли.

Од данас па све до краја купалишне сезоне улаз на пећиначке базене ће бити бесплатан за све одличне ученике са теритроије пећиначке општине, а све што им је потребно је да као доказ донесу копију сведочанства или ђачке књижице.

Из управе базена најављено је да ће ускоро почети и бесплатна школа пливања за децу. Овај програм већ осму годину заредом Базени пећинци реализују у сарадњи са Спортским савезом „Развој спортова“ и пећиначком локалном самоуправом, а деца и родитељи ће о датуму почетка бесплатне школе пливања бити благовремено обавештени путем медија и нашег сајта.

Календар

Кликните на означено поље за детаље